19. دى 1395 - 7:29   |   کد مطلب: 22129
وبلاگ آشپزی نوشت:
خورش گردو اسفناج
صبریه:خورش گردو اسفناج، یکی از خورش های مخصوص شهر دامغان است که می توانید تفاوت طعم را در آن کاملا احساس کنید. این غذا پایه ای با طعم شیرین دارد، بنابراین بهتر است از رب انار شیرین استفاده کنید.

به گزارش وبلاگستان صبریه به نقل از وبلاگ آشپزی؛این غذا پایه ای با طعم شیرین دارد، بنابراین بهتر است از رب انار شیرین استفاده کنید.

 

مواد لازم:

 

روغن به میزان لازم

گردو 400 گرم

اسفناج 1 کیلو

گوشت (خورشتی) نیم کیلو

رب انار 1 لیوان

پیاز 1 عدد

نمک به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

 

 

 

 

طرز تهیه:

 

1-ابتدا پیاز را ریز خرد کرده یا رنده بزنید.سپس گوشت را به صورت خورشتی خرد کرده و به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد زردچوبه و فلفل را به آن بیفزایید.

 

2-مقداری آب به مواد بیفزایید و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید.گردو را آسیاب کرده و به مواد بیفزایید.سپس اسفناج را شسته، خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم و همراه با رب انار به خورش اضافه کرده، نمک آن را به دلخواه به آن می افزاییم و فرصت می دهیم تا خورش جا بیفتد.

دیدگاه شما

CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
موسسه خیریه امدادگران عاشورا استان کرمانشاه
سلامت نیوز
فوت وفن
هواشناسی کرمانشاه
پايگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت الله العظمی سيد علی خامنه ای (مد ظله العالی)
پویش- دخترانه- ما زنده ایم
تلگرام صبریه