10. فروردين 1396 - 13:26   |   کد مطلب: 22364
وبلاگ آشپزی نوشت:
بورک گوشت و گردو

به گزارش وبلاگستان صبریه به نقل از وبلاگ آشپزی؛

گوشت چرخ کرده را در مقدار کمی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.

مواد لازم:

 

خمیر یوفکا: 4 ورقه

پیاز (خرد شده): 2 عدد

گوشت گوساله (چرخ کرده): یک کیلوگرم

گردو (خرد شده): یک پیمانه

بلغور گندم (پخته) یک پیمانه

روغن مایع (ترجیحا زیتون): 4 قاشق سوپ خوری

فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

زیره (پودر شده): به مقدار لازم

برگ جعفری (خرد شده): به مقدار لازم

تخم مرغ: 2 عدد

پودر سوخاری: به مقدار لازم

 

 

 

طرز تهیه:

 

1. گوشت چرخ کرده را در مقدار کمی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. بقیه روغن را اضافه کنید. مقدار کمی آب داغ اضافه کنید و در ظرف بگذارید و اجازه دهید مواد بپزند. بلغور پخته، نمک، فلفل سیاه پودر شده، ریزه پودر شده و گردوی خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.

 

2. برگ جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. یک ورقه خمیر را روی سطح کار پهن کرده و روی آن مقدار کمی مخلوط آب و روغن بریزید. سپس ورقه دیگر خمیر را روی آن پهن کنید.

 

3. خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید. مقداری از مخلوط گوشت را روی هر برش خمیر قرار داده و آن را رول کنید. رول های خمیر را ابتدا در تخم مرغ زده شده فرو کنید و سپس در پودر نان یا پودر سوخاری بغلتانید. آنها را در روغن داغ شده سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

دیدگاه شما

CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.

آخرین اخبار

پارلمان مجازی ایران
سلامت نیوز
فوت وفن
هواشناسی کرمانشاه
پايگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت الله العظمی سيد علی خامنه ای (مد ظله العالی)
پویش- دخترانه- ما زنده ایم
تلگرام صبریه