3. ارديبهشت 1396 - 7:10   |   کد مطلب: 22567
من اگر بچه شما باشم، بعد جلوم پیراشکی پیتزای پپرونی بذارید، احساس میکنم خوشبختم! دیگه توصیه نکنم...
پیراشکی پیتزای پپرونی؛ هیجااااان انگیز!

به گزارش وبلاگستان صبریه به نقل از وبلاگ آشپزی،من اگر بچه شما باشم، بعد جلوم پیراشکی پیتزای پپرونی بذارید، احساس میکنم خوشبختم! دیگه توصیه نکنم...

مواد لازم پیراشکی پیتزای پپرونی:

 

۱ ورق خمیر پیتزای آماده

۱۵ اسلایس پپرونی

¼ پیمانه سس مارینارا

نصف پیمانه پنیر موزارلا

۱ عدد تخم مرغ + ۱ قاشق غذاخوری آب

 

طرز تهیه پیراشکی پیتزای پپرونی:

 

1- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2-خمیر پیتزا را به ۶ مستطیل یک اندازه برش دهید. سه عدد از آن ها را درون سینی فر بگذارید.

3-روی خمیرها یک قاشق غذاخوری سس مارینارا بمالید. کناره های آن را خالی بگذارید.

4-روی سس، اسلایس های پنیر و پپرونی قرار دهید.

5- یک لایه خمیر روی مواد گذاشته و با استفاده از چنگال، دو لایه خمیر را به یکدیگر وصل کنید.

6- همین کار را با بقیه مواد و خمیرها تکرار کنید.

7-درون یک پیاله کوچک، تخم مرغ و آب را هم مخلوط کرده و با قلم موی آشپزی روی سطح پیراشکی ها بمالید.

8- آن ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا سطح خمیر کاملا طلایی شود.

دیدگاه شما

CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.

آخرین اخبار

سلامت نیوز
فوت وفن
هواشناسی کرمانشاه
پايگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت الله العظمی سيد علی خامنه ای (مد ظله العالی)
پویش- دخترانه- ما زنده ایم
تلگرام صبریه
پارلمان مجازی ایران