• کم بخور سالم باش
    یک متخصص تغذیه:
    یک متخصص تغذیه گفت:کم خوردن به معنای نخوردن نیست بلکه خوردن مواد غذایی تا حدی که احساس گرسنگی نداشته باشند است.
  • دوران عبور از کودکی به بزرگسالی
    والدین به شناخت و آگاهی از دوران بلوغ نیاز دارند؛
    صبریه: بلوغ و نوجوانی دوران تحول در عواطف و احساسات و رسیدن به دنیایی سرشار از نشیب و فراز تحولات شخصیتی و رفتاریست پس کنترل و مسیردهی به فرزندان در این برهه از تحول سنی توسط والدین لارم و ضروریست.
  • ضرورت دوران نامزدی چیست؟
    میزگرد؛
    صبریه: دوران نامزدی نقش حساسی در زندگی مشترک دارد و وظایف خاصی دارد که با عمل به آنها می تواند در استحکام دوران های بعدی تاثیری عمیق داشته باشد.

مطالب آشپزی

پاستا کاربونارا؛ غذای گیاهی با اسفناج
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:اگر به دنبال یک غذای گیاهی و خوشمزه هستید، این پاستا را هم امتحان کنید. اسفناج یک مکمل عالی برای پاستا است.
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:خورش گردو اسفناج، یکی از خورش های مخصوص شهر دامغان است که می توانید تفاوت طعم را در آن کاملا احساس کنید. این غذا پایه ای با طعم شیرین دارد، بنابراین بهتر است از رب انار شیرین استفاده کنید.
ساندویچ سالاد مرغ با کاری
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:ساندویچ مرغ از غذاهای فوری رایج است که خیلی از مواقع به کمکمان می آید و می توانیم آن را راحت و سریع درست کنیم.
پای اسپاگتی ایتالیایی
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:پای اسپاگتی ایتالیایی پیشنهادی وسوسه کننده برای علاقمندان به غذاهای ایتالیایی است. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم.
خورش انار و مرغ برای شب یلدا
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:شب یلدا نزدیک است و همه خانم های با سلیقه در تدارک بلندترین شب سال، قرار است هنرهای خود را به نمایش بگذارند. شامِ شب یلدا برای خانواده های ایرانی اهمیت فراوانی دارد.
ویژه شب یلدا / خوراک انار و بادمجان
صبریه:ابتدا بادمجان های سرخ شده بدون پوست را همراه با روغن کنجد، آب جوش و رب انار به مدت 5 دقیقه پخته و نمک، سرکه و پیاز داغ را اضافه کرده، می گذاریم تا کاملا آب خوراک جمع شود و سس غلیظی باقی بماند.
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:پاستا یکی از غذاهایی است که بیشتر مردم جهان آن را دوست دارند. این غذای ایتالیایی در ده ها مدل متنوع تهیه می شود. علاوه بر آن، می توان با نودل های پاستا، کیک و پای هم درست کرد که ما در این مطلب، اسپاگتی پای را برایتان انتخاب کرده ایم تا یک غذای شیک و خوشمزه داشته باشید.
بیفتک را با آب پرتقال بخورید
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:البته این غذا گذشته از آنکه راحت تهیه می‌شود، ارزش تغذیه‌ای فراوانی هم دارد به خصوص برای آنهایی که کم خون هستند و لاغر. حتما حدس زده‌اید غذای منتخب این هفته «دستور آشپزی» بیفتک است. با ما همراه شوید.
رولت گوشت
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:رولت گوشت یک غذای لذیذ است
ترایفل کدو حلوایی و بادام کاراملی
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:در این مطلب طرز تهیه ترایفل کدو حلوایی و بادام کاراملی را به شما آموزش داده ایم. امیدواریم استقبال کنید.
سوپ گوجه فرنگیِ رژیمی
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:سوپی فوق العاده خوشمزه و سرشار از مواد مغذی که آن را با مقداری نان تست و پنیر ورقه ای همراه کرده ایم.
خوراک لوبیا همراه با ادویه جات
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:اگر مهمانی دارید که رژیم گیاه خواری دارد این خوراک خوش مزه را حتما درست کنید تا ببینید مهمان تان چقدر راضی و خشنود می شود.
ترشی نخورید، زانو درد می گیرید
صبریه:یک متخصص طب فیزیکی و توانبخشی گفت: ترشی‌هایی مانند ماست و دوغ ترش درد زانو را افزایش می‌دهد، اما خوراکی‌هایی مانند توت، زنجبیل، آووکادو، سویا، کلم برگ ضد دردهای طبیعی هستند.
محصولات تراریخته یا ارگانیک
یادداشت مهمان؛
صبریه:محصولات دستکاری شده ژنتیکی را محصولات تراریخته گویند کهمدت زمان طولانی لازم دارد تا عوارض این محصولات نمایان شود پس محصولات سالم منبتی بر ارگانیک بودن مناسب تر تولید هستند.
کیوسکی؛ غذایی ساده و خوشمزه
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:مواد اولیه‌ی مورد نیاز این غذا خیلی کم است و سریع آماده می‌شود.

صفحه‌ها

وبلاگستان

پاستا کاربونارا؛ غذای گیاهی با اسفناج
وبلاگ آشپزی نوشت:
وبلاگ آشپزی نوشت:
ساندویچ سالاد مرغ با کاری
وبلاگ آشپزی نوشت:
پای اسپاگتی ایتالیایی
وبلاگ آشپزی نوشت:
خورش انار و مرغ برای شب یلدا
وبلاگ آشپزی نوشت:
وبلاگ آشپزی نوشت: