مطالب آشپزی

تاپاس سیب زمینی
وبلاگ آشپزی نوشت:
در اسپانیا به انواع مواد و غذاهای اشتهاآور خاص خودشان، تاپاس می گویند. تاپاس انواع مختلف دارد. تقریبا بین ۸ تا ۱۲ نوع تاپاس در رستوران های اسپانیا سرو می شود.
هرب چیکن
وبلاگ آشپزی نوشت:
مقداری روغن زیتون خیلی خالص را داخل یک ماهیتابه بزرگ مخصوص سرخ کردن بریزید و روی حرارت متوسط به بالای اجاق گاز قرار دهید.
سالاد کدو حلوایی
وبلاگ آشپزی نوشت:
لاغری آسان با خوردن این سبزی خام
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه: لاغری آسان با خوردن این سبزی خام ممکن می شود.
غذای سالم، بدن سالم
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:شما مختار هستید که هر آنچه می خواهید و اشتهای شما دستور می دهد نوش جان کنید، اما باید بدانید که هر یک از این مواد خوراکی چه تاثیر بسزایی بر جسم و روح شما خواهد داشت.
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:پاکسازی بدن یکی از بهترین روش های طب سنتی برای داشتن بدنی سالم و دور کردن تمام امراض است.
غذای ایرانی در چهار گوشه جهان
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:ایرانی ها هر جای این کره خاکی که باشند, دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمی دارند و در کنار خوردن غذاهای ملل دیگر, غذاهای سنتی ایران را وارد کشورهای مختلف می کنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم مردم آن ممالک را در لذت خوردن غذاهای لذیذ ایرانی سهیم کنند.
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:پیدا کردن رستوران آفریقایی در ایران کار چندان ساده‌ای نیست، می‌گویند تنها یک رستوران آفریقایی حرفه‌ای در شیراز وجود دارد.
پاستا کاربونارا؛ غذای گیاهی با اسفناج
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:اگر به دنبال یک غذای گیاهی و خوشمزه هستید، این پاستا را هم امتحان کنید. اسفناج یک مکمل عالی برای پاستا است.
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:خورش گردو اسفناج، یکی از خورش های مخصوص شهر دامغان است که می توانید تفاوت طعم را در آن کاملا احساس کنید. این غذا پایه ای با طعم شیرین دارد، بنابراین بهتر است از رب انار شیرین استفاده کنید.
ساندویچ سالاد مرغ با کاری
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:ساندویچ مرغ از غذاهای فوری رایج است که خیلی از مواقع به کمکمان می آید و می توانیم آن را راحت و سریع درست کنیم.
پای اسپاگتی ایتالیایی
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:پای اسپاگتی ایتالیایی پیشنهادی وسوسه کننده برای علاقمندان به غذاهای ایتالیایی است. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم.
خورش انار و مرغ برای شب یلدا
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:شب یلدا نزدیک است و همه خانم های با سلیقه در تدارک بلندترین شب سال، قرار است هنرهای خود را به نمایش بگذارند. شامِ شب یلدا برای خانواده های ایرانی اهمیت فراوانی دارد.
ویژه شب یلدا / خوراک انار و بادمجان
صبریه:ابتدا بادمجان های سرخ شده بدون پوست را همراه با روغن کنجد، آب جوش و رب انار به مدت 5 دقیقه پخته و نمک، سرکه و پیاز داغ را اضافه کرده، می گذاریم تا کاملا آب خوراک جمع شود و سس غلیظی باقی بماند.

صفحه‌ها

وبلاگستان

تاپاس سیب زمینی
وبلاگ آشپزی نوشت:
هرب چیکن
وبلاگ آشپزی نوشت:
سمنو آی سمنو، مالِ پای هفت سین سمنو!
وبلاگ آشپزی نوشت:
سالاد کدو حلوایی
وبلاگ آشپزی نوشت:
لاغری آسان با خوردن این سبزی خام
وبلاگ آشپزی نوشت:
غذای سالم، بدن سالم
وبلاگ آشپزی نوشت: