مطالب آشپزی

یکی از نوشدنی هایی که در هوای پاییز بعد از بازگشت از یک کار سخت به خانه، انرژی شما را به شما بر می گرداند شکلات داغ است که در مطلب زیر به ذکر طرز تهیه آن پرداخته ایم. اگر از مزه مارشمالو در شکلاتتان لذت می برید می توانید در آخر آنها را به شکلاتتان اضافه کنید.
صبریه:کیک ماکارونی و پنیر ایده جالبی است که می توان آن را شکل دیگری از مک اند چیز دانست. این بار ماکارونی و پنیر با مقداری کالباس بیکن و پیاز سرخ شده مخلوط می شوند و در قالب فلزی به شکل کیک پخته می شوند
صبریه: املتی که امروز آموزشش را خواهید خواند علاوه بر اینکه ساده است طعمی جدید برایتان به همراه خواهد داشت که از آن لذت می برید.
برای جلوگیری از پرخوری
صبریه: وعده‌ها و میان وعده‌های متعادل، هر دو برای حفظ یک سبک زندگی سالم، ضروری هستند.
دستور پخت کلوچه شکلاتی
وبلاگ آشپزی نوشت:
پیراشکی پیتزای پپرونی؛ هیجااااان انگیز!
وبلاگ آشپزی نوشت:
من اگر بچه شما باشم، بعد جلوم پیراشکی پیتزای پپرونی بذارید، احساس میکنم خوشبختم! دیگه توصیه نکنم...
طرز تهیه باقلوا پرچمی! پرچم بالاست!
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:گلاب و بادام و پسته و شکر و هل و زعفران و... باقلوا از این چیزها درست می شود؛ همین است که بوی خوب می دهد، مزه خوب می دهد، قیافه اش هم خوب است!
وبلاگ آشپزی نوشت:
تارت خوشمزه ست! همه قبول دارند فکر می کنم. این مطلب، دستور تهیه تارت ژامبون و سبزیجات است. درست کردید، یادی هم از ما بکنید!
وبلاگ آشپزی نوشت:
صبریه:این پیراشکی های لقمه ای بسیار خوشمزه هستند و بدون شک برای مهمانی ها و دورهمی های دوستانه یکی از بهترین گزینه ها به شمار می روند. پیشنهاد می کنیم، حتما آن ها را امتحان کرده و از طعم عالی شان لذت ببری
 کیک مرغ و کدو
وبلاگ آشپزی نوشت:
کیک مرغ و کدو از جمله غذاهایی است که برای وقت هایی که از غذاهای تکراری خسته شده اید، این غذا را حتما امتحان کنید.
وبلاگ آشپزی نوشت:
تاپاس سیب زمینی
وبلاگ آشپزی نوشت:
در اسپانیا به انواع مواد و غذاهای اشتهاآور خاص خودشان، تاپاس می گویند. تاپاس انواع مختلف دارد. تقریبا بین ۸ تا ۱۲ نوع تاپاس در رستوران های اسپانیا سرو می شود.

صفحه‌ها