15. تير 1396 - 8:11   |   کد مطلب: 22843
صبریه: املتی که امروز آموزشش را خواهید خواند علاوه بر اینکه ساده است طعمی جدید برایتان به همراه خواهد داشت که از آن لذت می برید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبریه؛ از نظر برخی آشپزان یکی از اصول غذای خوش طعم این است که ساده باشد. املتی که امروز آموزشش را خواهید خواند علاوه بر اینکه ساده است طعمی جدید برایتان به همراه خواهد داشت که از آن لذت می برید. پنیر و تخم مرغ سرشار از پروتئین هستند این یعنی یک وعده از این املت می تواند برای مدت زمانی طولانی سیر نگهتان دارد. همچنین گوجه فرنگی و چاشنی های دیگری که به املت اضافه می کنید آن را به گزینه ای سرشار از مواد مغذی تبدیل می کند. املت پنیر و گوجه فرنگی را می توانید در تمام سه وعده استفاده کنید.

مواد لازم:

 

2 تخم مرغ بزرگ

 

دو سفیده تخم مرغ بزرگ

 

یک قاشق غذا خوری گشنیز که به خوبی خرد شده باشد

 

یک چهارم قاشق چای خوری نمک

 

یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه

 

اسپری پخت یا مقداری روغن

 

یک چهارم فنجان پنیر چدار خرد شده

 

یک دوم فنجان گوجه فرنگی بدون دانه که به صورت مکعبی برش خرده باشد

 

گشنیز تازه خرد شده ( برای روی املت )

 

 

 

روش پخت:

 

شش مورد اول از لیست مواد لازم را در یک کاسه با یکدیگر ترکیب کنید، با یک قاشق یا همزن بهم بزنید.

 

یک ماهی تابه نچسب را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. ماهی تابه را با اسپری پخت یا کمی روغن چرب کنید. میکس تخم مرغ را اضافه کنید و تا زمانی که لبه های آن شروع به آماده شدن کردند به پختن ادامه دهید. به آرامی لبه های میکس تخم مرغ را با یک کفگیر بلند کنید. ماهی تابه را خم کنید تا میکس تخم مرغ نپخته با کفه ماهی تابه تماس پیدا کند. دو دقیقه یا تا زمانی که میکس تخم مرغ تقریبا پخته شود به پختن ادامه دهید. پنیر را روی تخم مرغ بریزید. گوجه فرنگی را روی نیمی از املت بریزید و سپس نیم دیگر را روی آنها برگردانید.

 

املت را از وسط به دو نیم کنید، و هر نیمه را در یک بشقاب قرار دهید. اگر دوست داشتید رویش گشنیز تازه بریزید و بلافاصله سرو کنید.

دیدگاه شما

آخرین اخبار

پارلمان مجازی ایران
سلامت نیوز
فوت وفن
هواشناسی کرمانشاه
پايگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت الله العظمی سيد علی خامنه ای (مد ظله العالی)
پویش- دخترانه- ما زنده ایم
تلگرام صبریه