17. اسفند 1393 - 10:23   |   کد مطلب: 18152
غذای کرمانشاهی
کوفته مخصوص کرمانشاه
صبریه،کوفته مخصوص یا کوفته شیرین غذای محلی استان کرمانشاه است.

به گزارش صبریه ،کوفته کرمانشاهی که گاهی کوفته شیرین نیز می گویند مخصوص این استان است و به راحتی تهیه می شود مواد لازم  این غذا به شرح زیر است:
• 250 گرم گوشت چرخ‌کرده
• 200 گرم برنج
• 25 گرم نعنا خشک
• 100 گرم شکر
• 2/3 پیمانه سرکه
• 1 عدد پیاز
• 1 عدد تخم‌مرغ
• یک پیمانه آب
• نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
طرز تهیه :
1. برنج را به حالت کته با آب زیاد بپزید تا اصطلاحا شفته شود. آن را از روی حرارت بردارید و پیاز رنده شده را به همراه گوشت به برنج اضافه کنید.

2. نمک، شکر، ادویه و نعنا خشک را نیز اضافه کنید و با دست ورز دهید.

3. وقتی مواد خوب مخلوط شدند تخم‌‏مرغ را نیز بشکنید و با مواد کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

4. از مواد به اندازه ی یک پرتقال کوچک بردارید و به شکل تخم‌مرغ فرم دهید و کف قابلمه بچینید.

5. در شیرجوش کوچکی، سرکه، آب، 2 قاشق غذاخوری روغن و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. سپس این سس را روی کوفته ها بریزید و به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا کوفته‏ ها کاملا مغز پخت شوند.

 

انتهای پیام/

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار

سلامت نیوز
فوت وفن
هواشناسی کرمانشاه
پايگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت الله العظمی سيد علی خامنه ای (مد ظله العالی)
پویش- دخترانه- ما زنده ایم
تلگرام صبریه
پارلمان مجازی ایران