31. فروردين 1394 - 11:38   |   کد مطلب: 18356
آشپزی
آش دوغ
صبریه،آش دوغ غذای محلی کرمانشاهی است

به گزارش صبریه، آش دوغ غذای محلی کرمانشاهی است که درعین سادگی طبخ بسیار خوشمزه و مقوی می باشد دستور پخت نیز به شرح زیر است:

مواد لازم:

ـ گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

ـ برنج ۵/۰ پیمانه

ـ لپه ۵/۰ پیمانه

ـ سبزی ( تره ٫ اسفناج ٫ گشنیز و جعفری ) خرد شده ۲ پیمانه

ـ دوغ بی نمک و غلیظ ۵/۱ الی ۲ لیتر

ـ نمک و زردچوبه به میزان لازم

ـ پیاز و سیر سرخ شده برای تزیین

ـ نعناع سرخ شده برای تزیین

طرز تهیه :

یکی دیگر از آش های شهر کرمانشاه بخصوص در فصل بهار آش دوغ میباشد . بعضی آن را آش ماست هم میگویند و به جای دوغ از ماست استفاده میکنند .

برنج ولپه را با آب بپزید . دوغ را روی حرارت گذاشته و مدام به هم بزنید در غیر این صورت دوغ بریده میشود . تا زمانی به هم زدن را ادامه دهید که به جوش بیاید . دوغ نباید ترش و یا شور باشد . کمی که دوغ غلیظ شد لپه و برنج را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم تا جوشیده و غلیظ شود در اواخر طبخ سبزی را اضافه کنید . گوشت را با یک قاشق آرد و پیاز رنده شده و نمک وزردچوبه خوب ورز دهید و به صورت کوفته قلقلی ریز در آورده و در آب جوش انداخته تا پخته شود. نیمی از کوفته ها را در آش بریزیدو نیمی دیگر را برای تزیین نگه دارید وقتی آش قوام لازم را پیدا کرد شعله را خاموش و در ظرف بریزید.

 

انتهای پیام/

 

دیدگاه شما

آخرین اخبار

سلامت نیوز
فوت وفن
هواشناسی کرمانشاه
پايگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت الله العظمی سيد علی خامنه ای (مد ظله العالی)
پویش- دخترانه- ما زنده ایم
تلگرام صبریه
پارلمان مجازی ایران